مشاوره حقوقی رایگان - فروش خط ثابت تلفن متوفی

سلام، مادر من سال گذشته فوت کردن
من تازه انحصار وراثت و مالیات بر ارث رو دادم که خط تلفن ثابت شهری ایشون هم جز اون بوده، ایا میتونم خط تلفن ثابت شهری ایشون رو بفروشم؟؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عرض تسلیت به مناسبت فوت مادرتان، بله، شما می‌توانید خط تلفن ثابت متعلق به مادرتان را بفروشید، اما برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید:

1- ابتدا باید به شعبه مخابرات مربوطه مراجعه کرده و درخواست تغییر نام صاحب خط را ارائه کنید. برای این منظور، باید مدارکی مانند کارت ملی خود، شناسنامه مادرتان، کارت تلفن و مستنداتی که ثابت کننده وراثت خط تلفن به شماست را به شعبه مخابرات ارائه دهید.

2- پس از تایید مستندات و انجام مراحل لازم، نام صاحب خط تلفن به نام شما تغییر می‌کند و شما به عنوان صاحب خط تلفن جدید می‌توانید اقدام به فروش خط تلفن ثابت مورد نظر بکنید.

3- برای فروش خط تلفن، می‌توانید به شعبه مخابرات مربوطه مراجعه کرده و از آنها درخواست انتقال خط به نام شخص خریدار را ارائه کنید. در این مرحله، باید مستنداتی مانند کارت ملی خود و خریدار، کارت تلفن و مستنداتی که ثابت کننده خریداری شما از خط تلفن است را به شعبه مخابرات ارائه دهید.

4- پس از تایید مستندات و انجام مراحل لازم، نام صاحبخط تلفن به نام خریدار تغییر می‌کند و خط تلفن به نام خریدار منتقل می‌شود.

لازم به ذکر است که قبل از اقدام به فروش خط تلفن، باید به شعبه مخابرات مربوطه مراجعه کرده و اطلاعات دقیق و کاملی در مورد شرایط و مراحل فروش خط تلفن را دریافت کنید. همچنین، باید به دقت قوانین مربوط به وراثت خطوط تلفن ثابت را مطالعه کنید و در صورت نیاز با یک وکیل مشورت کنید.