مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پلاک موتور سیکلت به پلاک ملی

سلام من یه موتور مدل 81 دارم و سند و کارت سوخت همه چیز سند کامل هست آیا می تونم این موتور را به پلاک ملی تبدیل کنم؟باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

طبق مقررات راهور به مدل های بالای 10 سال خدمات ارائه نمی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
شما باید پروسه‌ی معمول تعویض پلاک خودرو را انجام دهید تا از پلاک موتور سیکلت به پلاک ملی تغییر پیدا کند. در این روند، شما باید به دفتر پلیس بعلاوه ده و مراجع ذی‌صلاح دیگر مراجعه کنید و مراحل مورد نیاز را انجام دهید. ، بنابراین بهتر است با مراجع مربوطه در منطقه‌ی خود تماس بگیرید تا بدانید چه مراحلی برای تغیر پلاک موتور سیکلت به پلاک ملی باید طی کنید. در بعضی از موارد، برای تعویض پلاک، شما باید مدارکی مانند کارت ملی، شناسنامه، سند خودرو و برخی مدارک دیگر را ارائه کنید. همچنین، شما باید هزینه‌هایی مانند هزینه تعویض پلاک و هزینه‌های مرتبط با بیمه و مالیات خودرو را نیز پرداخت کنید. به هر حال، برای اطلاعات دقیق‌تر، بهتر است به دفتر خودرو و مراجع ذی‌صلاح در منطقه‌ی خود مراجعه کنید.