مشاوره حقوقی رایگان - موتور سه چرخ

باسلام و احترام.
اینجانب یک دستگاه موتور سه چرخ دارم که به دلیل تعمیر کردن آن مجبور به آن شدم ببرم داخل شهر که داخل شهر سر چهار راهی مأمور محترم موتور را توقیف وبه یدک کش تحویل داد (بدلیل نداشتن پلاک و گواهینامه در حالی که این موتور سه چرخ ها پلاک نمیشن کاربری کشاورزی داره ) حالا من مدارک فقط سند تک برگ دارم که به اسم خودم میباشد ایا برای ترخیص کافی میباشد یا مدارک دیگری نیاز میباشد ممنون خواهم شد که کامل راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،
برای ترخیص موتور سه چرخ خود، به مدارک زیر نیاز دارید:
1. سند مالکیت یا فروش (سند تک برگی که به نام شماست، کافیست)
2. گواهینامه موتور سیکلت
3. پلاک خودرو (در صورت داشتن پلاک خودرو، باید این پلاک را به محل ترخیص برده و در صورت نداشتن پلاک، باید پلاک جدیدی از سازمان مربوطه دریافت کنید)

همچنین، در صورتی که موتور سه چرخ شما برای کاربری کشاورزی است و پلاک نمی‌گیرد، باید مدارکی را که حاکی از این موضوع است، مانند پروانه کشاورزی و مدارک مرتبط با صنعت کشاورزی نیز به همراه داشته باشید.

قبل از تلاش برای ترخیص موتور، با اداره گمرک مربوطه تماس حاصل کنید و از اطلاعات دقیق و مربوط به موضوع مطلع شوید.