مشاوره حقوقی رایگان - رد در گزینش سپاه

با سلام بنده خرید خدمتی در گزینش سپاه اقدام کردم و بعد از یک سال بعد از انجام مصاحبه و دادن تمام مدارک گفتن امتیازت کم بوده اما من حدود 18 سال پیش سابقه کیفری داشتم حدود 10 روز زندان بودم اونو فراموش کردم بگم‌ و چون سوء سابقه گرفتم کلا پاک بود و بدون سابقه کیفری اما نمیدونم چرا رد شدم آیا به خاطر این بوده که نگفتم یا چیز دیگه الان باید چیکار کنم آیا کاری میشه کرد؟ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص گزینش و حفاظت اطلاعات سپاه ملاک عمل است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در این مورد، ابتدا باید بررسی کنید که آیا در فرم های ارائه شده به گزینش سپاه در مورد سابقه کیفری خود صادقانه و کامل اطلاعات را ارائه کرده اید یا خیر. اگر در فرم های ارائه شده اطلاعات صحیح و کامل را ارائه نداده باشید، احتمالاً دلیل رد شدن شما به این دلیل بوده است.

اگر از طرفی اطلاعات صحیح و کامل را در فرم های ارائه شده به گزینش سپاه ارائه کرده اید، می توانید با مراجعه به دفتر امور پرسنلی گزینش سپاه و ارائه مدارکی که نشان دهنده پاک بودن سوابق کیفری شماست، از آنها بخواهید تا مجدداً مورد بررسی قرار داده و به شما پاسخ دهند.

همچنین در صورتی که فکر می کنید رد شدن شما به دلیل عدم ارائه اطلاعات دقیق در فرم های ارائه شده نبوده است، می توانید شکایت کنید.