مشاوره حقوقی رایگان - طلب دیه جرح عمدی

سلام و خسته نباشید خدمت شما
و ممنون از این طرح رایگان خوبتان
شخصی 75میلیون دیه به بنده بدهکار است
حکم صادر شد اعتراض زد
تجدید نظر همان را تایید کرد
به زندان افتاد درخواست تقسیط داد امد بیرون
الان قاضی 20 میلیون پیش و مابقی را طی ده قسط مساوی اعلام کرده
برای ضمانت روی پرونده یک فیش حقوقی کارمند بازنشسته گذاشتن
رفتم اجرای احکام پرونده اونجاست. گفته بیا تا جلب سیار و روی فیش حقوقی اخطار بدیم
1: ایا برای این مقدار دیه این ضمانت کافی است .
2: فیش حقوقی را به چه نحوی اقدام میکنند و میتوان روی ان برای پرداخت حساب کرد. جلب هم دارم ولی نمیشه پیداش کنی
3: لطفاً راهنمایی بفرمایید بنده چکار کنم که زودتر به دیه برسم
ممنون از شما و متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط از طریق اجرای احکام باید پیگیری کنید خود آنها از طرق قانونی ضامن را احضار و اقدامات را انجام میدهند.