مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر حین انجام وظیفه

سلام خسته نباشید و تشکر از اساتید گرامی.
من سالم رفتم خدمت آموزشیم تموم شد و رفتم یگان پدافند منطقه عملیاتی خنداب اراک اونجا وسط خدمتم تو پادگان حین انجام وظیفه تو مکان وظیفه افتادم زمین و دیسک کمرم پاره شد و شکست آخرین مهره کمرم. بعد عمل کردیم و بعد عمل معافیت دائم دادن.
پادگان بهم برگه الف و ب صورت ثانحه داد و تایید کرد که موقع انجام وظیفه این اتفاق افتاده.
الان قسمت یگان پرداخت پادگان ازم مدارک گرفته الانم یه فرم به بنده دادن که این فرمه غرامت هست روش نوشته نقص عضو و فوت که مال بیمه کوثر هست نوشته این برگه بدون دخالت کمسیون عالی انجام میپذیرد و مبلغ داده شده طبق نظر شورای بیمه هست و در صورت گرفتن بیمه دیگر حق اعتراض به کم و زیاد بودن مبلغ رو ندارید. این شرایط من الان چطوره من میتونم جانبازی یا از کار افتادگی یا بیمه شدگی توسط ارگان نظامی بشم؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

آیین نامه اجرایی قانون بیمه عمر و حوادث پرسنل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمانهای تابعه یا وابسته به آنها را مطالعه کنید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم/با گرفتن این وجه هیج کستمری به شما تعلق نخواهد گرفت.شما جانباز نخواهید شد ولیکن از کار افتاده حین خدمت خواهید بود که در صورت احراز ومقاومت سازمان ،طرخ در دیوان عدالت اداری نتیحه بخش خواهد بود.انشاالله