مشاوره حقوقی رایگان - دفاع اتهام انتسابی

با سلام خسته نباشید مادر شوهرم من دوباره شکایت میکنه از من و چندین بار شکایتهای پی در پی که ایشان را ضرب و جرح عمد کردم
منع تعقیب شده ولی بازم شکایت میکنه الکی برگه قانونی پزشکی میبره و کل دادگاه شناخته شده هس الان بمدا یکبکار رفتم دفاع کردم و منع تعقیبها رو بردم دوباره از دادیاری اومده بنده چطور میتوانم از ایشان شکایت کنم اعاده حیثیت کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

هرگاه رای قطعی مبنی بر منع پیگرد یا برائت برای شما صادر شد به استناد آن میتوانید از شاکی بعنوان افترا شکایت کنید