مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

با سلام و وقت بخیر
بنده یه ماشین قولنامه ای خریده بودم که طرف مقابل نیومد سند بزندمنم شکایت کردم و اونا اصلا نیومدن دادگاه و قاضی حکم رو به من داد و از دفاتر قضایی رفتم برای اجرای حکم که 10 روز وقت دادن اونم تموم شد ولی من نمی دونستم باید چکار کنم یه ماه اینطوری مونده بود که الان برام پیام اومده که پرونده شما با شماره بایگانی فلان به شعبه فلان فرستاده شد برای تجدید نظر که اگر لازم بود بهتون پیام می دیم بیاید دادگاه ، الان من چکار کنم منظور این پیام چیه اومده

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیاز به اقدامی نیست اگر نیاز باشد جلسه رسیدگی ابلاغ میشود وگرنه رای قطعی میگردد و بعد از قطعی شدن رای میتوانید از طریق اجرای احکام ، سند اخذنمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا طرف مقابل به رای اعتراض کرده است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اوصاف مذکور، طرف دعوی شما از حکم تجدیدنظرخواهی نموده است ، جهت اطلاع به شعبه مربوط مراجعه نمایید یا صبر داشته باشید تا اخطاریه برایتان ارسال شود .