مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

سلام بنده به سفارش یکی از مشتری هایمان طلایی رو از شخصی خریداری کردم که متاسفانه سرقتی بود وبنده به نرخ وزیر دوربین طلاهارو خریدم و وجه رو پرداخت کردم ولی دادگاه بنده رو خواست و بنده فیلم ضبط شده ترازو ونرخ طلا و رسید وجه پرداختی رو به دادگاه نشان دادم که در مالخری حداقل میبایست زیر قیمت خرید میکردم ولی حال بنده به نرخ خریدم یعنی دال بر عدم اطلاع بنده از سرقتی بوده و معرف هم در دادگاه اعلام کرد که ایشان معرفی کرده ایشان گناهی ندارد حال دادگاه بنده را به دوسال حبس رد مال 74ضربه شلاق منع از حرفه طلافروشی محکوم کرده وبنده بعد از دوماه بعنوان مرخصی از زندان امدم بیرون و ثابت کردم بیگناهم و قاضی رد مال رو برداشت وبه زندان توسط اجرای احکام ارسال کرد ولی متاسفانه چون بنده درخواست تجدید نظر کرده‌بودم‌قاضی تجدید نظرردمال رو گذاشت سر جاش و گفت باید بدی حال موندم چکار کنم ممنونم راهنمایی کنید زیرا بنده هیچ‌سابقه ایی اصلا نداشتم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکم به رد مال صحیح بوده است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حکم دادگاه تجدیدنظر قطعی است، شما می توانید از دیوان عالی کشور تقاضای اعاده دادرسی نمایید .