مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما

سلام خدمت دوستان عالی رتبه
بنده از کارفرما بابت ندادن عیدی .سنوات. و اضافه کاری به ادارع کار شکایت کردم . چجوری باید ثابت کنم ک اضافه کاری دارم. میگن از همکارای قبلیت بیار برا شهادت خب معلومه ک کسی نمیاد . ایا راه دیگه ای هست ک من ثابت کنم ک اضافه کاری دارم ؟
ایا شکایت من در مورد مطالبه ی اضافه کاریم ب نتیجه میرسه؟
و یا از اینکه 2 ماه از سال قبل گذشته میتونم عیدی و سنواتم رو ب روز بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص ادعای خود می بایست دلایل و ادله داشته باشید . استناد به سیستم حضور وغیاب اگر داشته باشد و..