مشاوره حقوقی رایگان - برای دریافت خسارت تصادف در صورت نداشتن بیمه نامه شخص ثالث چکار باید کرد ؟

کاميوني در اتوبان كرج قزوين محدوده آبيك با خودروي سمند من تصادف كرد و بر اساس كروكي و گزارش پليس راهور مقصر شناخته شد و از آنجائيكه فاقد بيمه نامه ثالث بوده در شوراي حل اختلاف فرديس شكايت تنظيم نموده و با تعيين كارشناس تعيين خسارت كه مبلغ خسارت بيش از 20 ميليون تومان بوده مجدداً دادخواستي عليه راننده و مالك خودرو كه صغير (12 ساله) و پدر صغير براي دادگاه شهرستان قدس كه محل سكونت راننده بوده در دفتر قضايي فرديس تنيظيم نموده ام كه امروز پيامكي از داگستري شهرستان قدس برايم ارسال شد با اين مضمون : كه بدليل ( دعوا به طرفيت راننده مقصر و شركت بيمه گر اقامه شود .) دادخواستم برگشت شد .
آيا نياز به وكيل گرفتن دارد ؟ هزينه وكيل چقدر است ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید ، هزینه وکیل براساس خواسته، طبق آیین نامه تعرفه حق الوکاله وکلا می باشد .