مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادخواست انتقال سند خودرو

سلام قربان بنده 9 ماه پیش ماشینی رو خریدم که 3 بار تعویض پلاک شده و سند همچنان بنام نفر اول هست و نفر قبلی حاضر نیست مراحل انتقال سند رو طی کنه و حتی عوارض این خودرو اصلا پرداخت نشده و الان جواب سر بالا میده. اگر من شکایتش کنم و دادگاه رای به انتقال سند بده دفترخونه هزینه هر چهار انتقال رو از من میگیره؟ یا یک انتقال؟
و اینکه چطور دادخواستم رو تنظیم کنم تا بتونم هزینه ها رو از فروشنده قبلی بگیرم؟
و با توجه به اینکه فروشنده یه شهر دیگست میتونم از شهر خودم دادخواست بدم؟ این روال چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید