مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت پدر

درود و عرض ادب.
ما پنج خواهر و برادر هستیم. پدر به دلیل بیماری خونه نشین شده است. ما به دلیل نداشتن توان مالی و به درخواست برادر بزرگتر که میگه بابامون باید به من قیومیت بده که من الان دارم خرجش میکنم که بعد از فوت پدر از سهم همه کم کنه. و به ماهم گفته شماها هم باید به من امضا بدید. ایا این درخواست برادرم قانونی میباشد. ایا برای خرج کردن برای پدرمون نباید فقط از ما امضا بگیرد. چون ما هم معتقدیم که به پدر مربوط نمیشود و فقط از ما بابت خرج کردن برای پدر امضا بگیرد کفایت میکنید. لطفا من و خونواده مون و راهنمایی کنید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه پدر درصورت نداشتن مال بر عهده فرزندان است و واجب شرعی و قانونی . سایر موارد قانونی نیست