مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات مشاع بدون رضایت ساکنین دیگر

سلام. آپارتمانی دارای 8واحد. یکی از واحدها بدون اجازه مدیر و دیگر ساکنین اقدام به تعمیرات غیر ضروری سقف خود نموده و با ارایه فاکتور خواستار دریافت پول می‌باشد. با توجه به غیر ضروری بودن تعمیرات و عدم رضایت دیگر ساکنین پرداخت هزینه تعمیرات الزامی است؟؟؟

پاسخ ها :

تعمیرات مشاعات ساختمان آپارتمان نشینی آپارتمان مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی