مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه

باسلام
هفت ماه پیش با خانمی در شهری غیر از محل سکونتم عقد کردم و پس از ان تاریخ این خانم بکل با من قطع رابطه کرده و هرگونه تماس بنده رو بی پاسخ گذاشتن، که تصویر پیامهای ارسالی بنده و تلاشام برا برقراری ارتباط با ایشون موجود میباشد، بعد از چندماه که تونستم با ایشون تماس بگیرم عناوین و صحبتهای توهین امیزی نسبت به من و خونوادم مطرح کردن که فایل صوتیش هست
باتوجه به اینکه ایشون 13روز بعد عقد از من شکایت کیفری ترک نفقه کردن آیا میتوانم با استناد به این مدارک حرف خود را مبنی بر عدم پاسخگویی و دسترسی به ایشان اثبات کنم
درضمن ایشون تو پیاماش عنوان کردن که شکایت برای تحت فشار گذاشتن بنده برای طلاق میباشد و منم به صراحت گفتم که همه حقوق (مهریه و نفقه) میپردازم ولی طلاق نمیدم
لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

درخصوص شکایت کیفری نتیجه بستگی به تشخیص قاضی دارد.