مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق بازنشستگی

سلام. من 6 ماه هست بازنشسته شدم و در کار قبلی به صورت ساعتی کار میکنم بازرس بیمه اسم من رو در لیست رد کرده حالا چکار کنم حقوق بازنشستگیم قطع نشود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه اۺغال برای بازشستگان ممنوع است باید از طریق بیمه پیگیری شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ساعتی کار کنید مشکلی نیست ازطریق بیمه مربوطه پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر ربطی به حقوق بازنشستگی شما ندارد شما باید می گفتید من بازنشسته هستم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر موجبی برای قطع مستمری نیست

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

حقوق بازنشستگی جزو حقوق مسلم شماست و هیچ مقامی حق قطع آن را ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حقوق بازنشستگی شما قطع نمی شود آن برای بیمه بیکاری می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

اشتغال به خدمت بازنشسته موجب قطع حقوق بازنشستگي است زيرا پرداخت دو وجه، در حكم تصرف غيرقانوني است.

ممكن است به حكم مراجع صالح، اصالتاً يا تبعاً مستخدم بازنشسته از دريافت حقوق بازنشستگي محروم شود (محروميت از حقوق اجتماعي)

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود برای این که نتیجه بهتری دریافت کنید به شکل حضوری از طریق بیمه پیگیری بفرمائید تا به شکل دقیق و کاربردی شما را راهنمایی کنند .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از همان صندوق بازنشسته شده باشید ممکن است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به كارگزاري بيمه مراجعه نمايد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به صورت ساعتی کار نمایید حقوق بازنشستگی شما قطع نخواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره بیمه پیگیری نموده و عنوان کنید که بازنشسته هستید