مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام خسته نباشید من خاستگار نظامی دارم خیلی استرس دارم پدر من بخاطر مسائل مالی کلاهبرداری 18 ماه زندان بود این تو تحقیقات برای ازدواجم مشکل میشه
دومیش اینه که پدر من یه دوستی داشت اون دوستش اسلحع داشت اوردن دادن به بابای من اما بابای من قبول نکرد نگهش داره گرفتن بابای منو دوماه زندان بود اخرش معلوم شد اسلحه برای دوستش بوده و تبرعه شد حق بابای من بود الان این دومورد به ازدواجم با نظامی تو تحقیقات اسیب میرسونه؟