مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با نظامی

سلام بابای من بخاطر مسائل مالی کلاهبرداری 18 ماه رفت زندان این ببای ازدواجم با نظامی مشکلی داره؟
و اینک عمو من تو باکو زندگی میکرد ما برای ارتباط با اون از ایران بهش تصویری زنگ میزدیم حالشو میپرسیدیم اینم مشکل داره؟
سوم اینک بابای من یه رفیقی داشت یه اسلحه کلت کوچیک ارود بده به بابای من امانت اما بابام قبول نکرد ولی بابای منو گرفتن دوماه زندان بود اخرش با کلی تحقیقات بابای من تبرعه شد و ازاد شد و پروندشو بستن بابای من نا حق نبود من استرس دارم این سه مورد برای من مشکل میشه ؟