مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از امضا و اثر انگشت

با سلام. من دو سال پیش یک تعهدی نوشتم و پایینش را امضا و اثر انگشت زدم و تحویل یک نفر دادم. هیچ شاهدی حاضر نبود و امضا هم نکرد.حالا بعد از دو سال یک وسواسی افتاده به سرم که نکنه از امضا و اثر انگشتم سوء استفاده کنه. یعنی متن دستنوشته منو با کاتر کات کنه و چون بالای امضا هنوز فضای خالی هست، چیزی که می خواد رو اضافه کنه. مثلا امولم رو بنام خودش بزنه. در این صورت من چه باید بکنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید. بدجوری ذهنم درگیره

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هنوز اتفاقی صورت نگرفته است. اگر سواستفاده نمود به اتهام جعل شکایت نمایید .
در ضمن می توانید برای ایشان اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید و بی اعتباری سند را به ایشان اعلام نمایید .