مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

با سلام و عرض خسته نباشید؟ من حدود 5 ماهه که اخراج شدم از کارفرما شکایت کردم الان حکم بازگشت به کار زده با حکم رفتم محل کارم ولی کارفرما از ورود من امتناع کرد الان کارفرما اعتراض زده بعد از جلسه هیئت حل اختلاف حدودا چند روز طول میکشد تا رای قطعی صادر شود و این 5 ماهی که بیکار شدم و حقوق این ایام بلا تکلیفیم که هرچقد تا صدور حکم صادر بشه تکلیفش چیه؟ به عهده کارفرماست؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بستگی به تراکم کار دارد.اگر رأی به نفع شما صادر شود کل مدت به شما حقوق تعلق می گیرد وبه عهده کارفرماست

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

زمان صدور رای در هیئت بستگی به تراکم پرونده درشعبه که پروندتتون مطرح هست داره