مشاوره حقوقی رایگان - محدودیت های معافیت اعصاب و روان

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز و زحمت کش
بنده خواستم سوالی در مورد معافیت اعصاب روان بپرسم این هست که ایا کسی که معافیت اعصاب و روان دارد میتواند گواهینامه خودش رو تمدید کنه یا اینکه کارت هوشمند رانندگان دریافت کنه و پاسپورت بگیره برای خروج از کشور و همچنین تفاوتی بین نوع مریضی های اعصاب روان هست؟مثلا کسی که روی وسواس معافی بگیره محدودیتش نسبت به کسی که روی دوقطبی گرفته فرق میکنه؟
در کل اگر معافیت اعصاب روان بگیرم و برای استخدام و طب کار و گواهینامه و کارت هوشمند بنده رو معاینه کنن و واقعا سالم باشم بهم کار میدن یا کارت هوشمند میدن یا معافیت اعصاب و روان رو بهونه میکنن و سنگ تو راه میندازن
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات راهور و ادارات استخدام کننده ملاک عمل است.