مشاوره حقوقی رایگان - پارتی بازی و سو استفاده از امتیاز رئیس آگاهی ...

سلام وقتتون بخیر بنده 5 سال هست که فروشگاه آنلاین دارم و فعالیت میکنم، اخیرا یک مشتری از من خرید کرده و قبل از رسیدن زمان ارسال لباس حساب بنده را مسدود کردن و گفتن که آشنا دارن تو آگاهی و پرونده دست آشناشون هست و من از بانک و دادسرای... که پرس و جو کردم گفتن بنده هیچ پرونده ای در دادسرای ... ندارم ،بنده پرسیدم امکانش هست پرونده دادسرا نداشته باشم ولی آگاهی پرونده داشته باشم و حسابم رو مسدود کنن؟ گفتن خیر
آیا همچین چیزی ممکنه که بدون دستور قاضی و بدون داشتن پرونده در دادسرا رئیس آگاهی نامه مسدودی حساب بنده را داده باشند؟ بانک ...د گفتن نامه ی مسدودی رو از آگاهی آوردن
الان مشتری که از من خرید کرده بود علاوه بر اینکه حساب بنده رو از طریق آشناشون که رئیس آگاهی کلانتری 11 بستان آباد هست مسدود کردن و همینطور پولی که برای من برا خرید لباس واریز کرده بودن رو هم واریز کردم بهشون ولی راضی نیستن و پول بیشتری میخان و از من باج میخان
حساب کاری بنده را مسدود کردن و مشتریا که پول واریز کردن به حسابم مسدود مونده و من نمی‌توانم سفارش مشتری هارو تهیه و ارسال کنم براشون
الان من باید چیکار کنم؟لطفا راهنماییم کنین
همینطور رئیس آگاهی ... که با من تماس گرفته بودن خییلی بد با من حرف زدن جوری که واقعا در شان یک رئیس آگاهی نبود اینطور حرف زدن از الفاظ رکیک استفاده کردن و به من گفتن گوه نخور زر نزن در صورتی که من بسیار محترمانه باهاشون صحبت میکردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حساب بانکی شما توسط پلیس فتا مسدود شده است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حساب بانکی شماممکن هست که از پلیس فتا مسدود شده باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به نظر میرسه شما آگاهی درستی از اتفاقات پیرامون خود ندارید اول اینکه رئیس کلانتری یا رئیس اداره آگاهی همچنین کاری نمیکنه دونا اینکه از کجا مطمئن هستید کسی که با شما تماس گرفته است پلیس بوده است سوم اینکه هیچ یک اداارات پلیس بدون دستور قضایی اقداماتی به این شکل انجام نمی‌دهند توقیف حساب به آیت شکل نیست که ضابطین محترم بدون دستور قضایی چنین کاری کنند به بانک مربوطه مراجعه کنید که ببینید از چه طریقی مسدود شده است و همچنین میتونید در دادگستری کل مراجعه کنی و موضوع را درمیان بگذارید احتمال میدیم از ترس و ناآگاهی شما در رابطه به پیرامون خودتان استفاده شده باشد و موضوع صحت ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتونید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید تا رسیدگی شود در ضمن با تلفن 197هم تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالاً حساب بانکی شما از طریق پلیس فتا مسدود شده باید علت را بررسی نمایید هیچ گونه مقامی در آگاهی و کلانتری نمی تواند بدون دستور قضایی نسبت به توقیف و مسدودی حساب اقدام نماید و اگر توهین و یا بی احترامی و فحاشی به شما شده است می توانید تحت همین عنوان از آن شخص شکایت کنید. در خصوص سوء استفاده از امتیاز رئیس آگاهی می توانید از طریق دادسرای نظامی شکایت خود را ثبت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بانک شما موظف است کپی نامه ای که دستور توقیف داده را به شما بدهد و باید توسط مرجع فضایی بوده باشد و شما می توانید از رییس آگاهی شکایت کنژد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق آگاهی و دادسرا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پلیس محترم فتا حساب را مسدود نموده است است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان وجود دارد از طریق پلیس فتامسدود شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که بررسی بیشتری صورت گیرد . با گفتگوی متقابل می توان بر قضیه مطروحه ، اشراف کامل پیدا کرد تا از این طریق بتوان پاسخ مناسب حقوقی و در خور ارائه شود .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با دستور قضايي انجام شدني است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
آگاهی که صلاحیت بستن جلوی حساب را ندارد شما باید علت مسدودی را جویا شوید و از مرجع مسدود کننده موضوع را پیگیری نمایید برای این امر به بانک مربوطه مراجعه کنید و ببینید علت مسدودی چه کدی است
از این شخص هم بابت تهدید به اعمال نفوذ و ... شکایت کنید
از این رئیس آگاهی هم می توانید شکایت کنید
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید