مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو و حاضر نشدن خریدار

باسلام خسته نباشید من حدود 6ماه پیش یه خودرو پراید فروختم و از پولش 5500م مونده و خریدار هم اشنا هستش و کفرم رو درآورده و مدارک خودرو رو کامل از من به بهانه وام گرفتن از من گرفت و الان 6ماهه که جواب منو نمیده برا بقیه بدهی و تعویض پلاک و بین خودمون قولنامه دستی نوشتیم حالا میتونم حکم توقیف خودرو و درخواست ضرر و سود پولم رو بکنم آیا میشه؟ و خاستم بپرسم برا مشکل من وکیل بخوام بگیرم چقدر هزینه وکالت ازم میگیره و به صرفه هستش

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط میتوانید مطالبه مابقی ثمن معامله را ازطریق شورا حل اختلاف کنید