مشاوره حقوقی رایگان - فرار بیمار از بیمارستان

بیماری با مسمومیت دارویی باقرص ترامادول و B2 وارد اورژانس شده است ولی اجازه انجام کاری را به پرستار نداده و به زور از بخش اورژانس متواری شده و در خارج بیمارستان حدود 40 متر خارج بیمارستان زمین خورده است آیا پرسنل در قبال این بیمار مسئولیتی دارند.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر خیر
مگر تحت شرایطی

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورتی که موارد و شرایط دیگری نباشد خیر

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،پرستار مسئول درمان اجباری افراد نیست وبرای وقایع پیش آمده،شخص بیمار مقصر بوده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر تقصیر و کم کاری انجام نشده باشد خیر

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
در صورتی که شواهد و مدارک فرار بیمار را اثبات کند مسئولیتی بابت تبعات آن متوجه کادر پزشکی نمی باشد

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
این سوال پاسخ داده شده است و علی الاصول مسئولیتی متوجه کادر درمان نیست.
عدم وجود رابطه سببیت بین نتیجه و اقدامات کادر درمان.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

تا آن لحظه که به صورت فیزیکی مانع امداد رسانی شده و عملا امکان کمک رسانی به خود را از بین بره مسیولتی متوجه کسی نیست.اما اگر پس از زمین خوردن و احتمالا بیهوشی امکان امداد رسانی میسر شده باشد،مسیولیت از همان لحظه متصور است.