مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دوتکه

سلام چندروز پیش یه آگهی توسایت دآگهی دیدیم زده بود خودرو دور رنگ شاسی پلمپ موتوری عالی،رفتیم ماشین دیدیم رفتیم محضر طرف به ما تفویض وکالت داد برای سند وتعویض پلاک،قولنامه ننوشتیم ،حالابردیم تعویض پلاک افسر میشه شاسی های جلو تعویض هستن دوتاش تعویض پلاک نمیشه،الان ما فقط اون تفویض وکالت با فیش واریزی که به اسم طرف هست داریم نوشتیم توی فیش که برای خرید خودرو هست داریم با مدارک ماشین،با عکس اون آگهی سایت که نوشته خودرو دوررنگ هست ،که موتوری هم 15 20 میلیون مکانیک دید گفت خرج داره،ببخشید ما میتونیم پولمون رو پس بگیریم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است باید دید کافه خیارات ساقط شده است یا خیر
بنظر با خیار تدلیس کهساقط شدنی هم نیست امکان فسخ متصور است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معامله قابل فسخ میباشد
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ‌تمام معایب خودرو مشخص گردد
و سپس اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ بیع خودرو را برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد باید دادخواست اثبات وقوع بیع شفاهی خودرو و تنفیذ فسخ بیع خودرو به علت خیار عیب و خیار تدلیس و رد ثمن معامله را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توحه با عیب مخفی در خودرو معامله قابل فسخ است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بابت تعویض پلاک نشدن بله میشه طرح دعوی کرد ولی بابت خسارت خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بر اساس دلایل موجود تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی بله امکان فسخ دارید دادخواست اثبات وقوع بیع شفاهی خودرو و تنفیذ فسخ بیع خودرو به علت خیار عیب و خیار تدلیس و رد ثمن معامله را به طرفیت فروشنده مطرح

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،شما با حق فسخ ناشی از عیب خودرو،میتوانید ابتدا اظهارنامه مبنی برفسخ وسپس دادخواست فسخ ثبت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید شما در این جا می بایست ابتدا تامین دلیل نمایید کارشناس رسمی دادگستری عیوب خود را مشخص نماید و بعد از آن با توجه به نظریه کارشناسی یک اظهارنامه برای شخص ارسال کنید مبنی بر اینکه قصد فسخ قرارداد خود را دارید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
بله باتوجه به عدم اسقاط خیارات قانونی حق فسخ وجود دارد.
ابتدا به کارشناس مراجعه و یا تامین دلیل به جهت تعیین عیوب خودرو انجام دهید.
سپس نظریه کارشناسی را ضمیمه دادخواست نمایید.
عنوان خواسته منوط به بررسی مدارک توسط وکیل می باشد.
#حسین_منصورخاکی_وکیل_دادگستری

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

بله متونید فسخ معامله کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به استناد خیار عیب که مخفی نیز می باشد و خیار تدلیس که اصلاً قابله سلب هم نیست میتوانید قرارداد و فسخ کنید و وجه ناشی از معامله رانی ز به همراه خسارت تاخیر تادیه طلب کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اعلان فسخ به طرفیت فروشنده بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سبلان
در اسرع وقت از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه فسخ معامله را برای فروشنده ارسال نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بدوا اظهارنامه فسخ برای فروشنده ارسال و سپس دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست براساس مدارک و مستندات خود ، ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و فسخ معامله و استرداد ثمن را بخواهید و در صورت عدم همکاری شخص ، دادخواست بدهید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

نسبت به فسخ معامله به علت عدم امکان تعویض پلاک اقدام نمایید.حتما از حضور همکاران وکیل در محکمه و همینطور طرح دعوا بهره مند شوید تا خدای ناکرده از هردو سمت متحمل ضرر نگردید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا اظهارنامه و سپس اقدام به تقدیم دادخواست
فوری اقدام کنید