مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات اداری

بــاســلــامــ
بــنــده بــه مــدت 3 ســال مــامــور بــه خــدمــت در پــســت ریــاســت در اداره اوقــاف بــودم ڪــه دونــفــر نــیــروے قــراردادے از زمــان مــدیــریــت قــبــلــے مــشــغــول بــه ڪــار بــودن ڪــه در زمــان مــدیــریــت ایــن جــانــب بــا ایــن اشــخــاص قــرارداد جــدیــدے نــوشــتــه شــد .
ڪه مــدیــریــت جــدیــد پــس از بــنــده بــعــد از 3 مــاه مــانــع بــه ڪــار ڪــردن ایــن دو نــفــر شــده ڪــه ایــن اشــخــاص بــه نــاچــار شــڪــایــت ڪــردن ومــطالباتی بــرایــشــان صــادر شــده اســت
ڪــه بــعــداز گــذشــت چــهار ســال اداره ڪــل اوقــاف نــامــه اے بــراے بــنــده در مــورد تــخــلــف ادارے صــادر نــمــوده اســت ڪــه چــرا بــا ایــن اشــخــاص قــرارداد جــدیــدے مــنــعــقــد شــده اســتــ
بــا وجــود ایــنــڪــه ایــنــجــانــب مــامــور بــه خــدمــت در اداره اوقــاف شهر ... بــوده ام و در حــال حــاضــر از ان اداره مــنــفــڪ شــدم و هیــچــگــونــه ارتــبــاط ڪــارے بــا با ان اداره نــدارم آیــا ســازمــان اوقــاف مــیــتــوانــد بــا وجــود گــذشــت چــهار ســال از آن اقــدام قــانــونــے نــمــایــد و تــبــعــاتــے بــراے ایــنــجــانــب در خــصــوص تــلــخــفــات ادارے شــامــل ایــنــجــانــب مــے شــود
خــواهشــن راهنــمــایــیــم ڪــنــیــد
بــاتــشــڪــر

پاسخ ها :

تخلف اداری