مشاوره حقوقی رایگان - ادای توضيح

با سلام حدود ١٠ سال پيش پدر من در يك پرونده كيفري به عنوان شاهد حضور داشتند و بعد از كش و قوس هاي فراوان الان بعد از اين همه سال شخص خوانده از پدرم شكايت كردن در مورد شهادت دروغ و اينها.
يك مرتبه براي اداي توضيح خواستن پدرم بيمار بودن نرفن كه مربوط به حدود دو ماه پيش هست و بعدش هم قرار منع تعقيب صادر شد.
اما الان براي اداي توضيح براي انجام كاري براي شخص ذي سمت و مرتبط براشون اومده و نوشته شده اگر طي پنج روز نرن طبق قانون برخورد ميشه ميخواستم بدونم اين دقيقا به چه معني ميتونه باشه.
لازم به ذكر هم هست كه پدرم شهادت درست دادن فقط اينكه اين موضوع مربوط به سالهاي دور هست و دقيقا نميدونن كه چه چيزهايي گفتن.
ممنون از راهنماييتون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جهت ادای توضیحات بروند و عنوان کنند هرچه میدانستند بیان کردند و در حال حاضر به علت گذشت مدت طولانی دیگر حضور ذهن ندارند