مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند پسر

سلام
با توجه به رای دادگاهی در خرداد ماه 97 در شهری خارج از محل سکونتم ؛ محکوم به پرداخت 500 هزار تومن نفقه فرزند پسرم شدم که تا دو هفته ی پیش خودم زندگی میکرد ولی الان(2 هفته) زندگی با مادرش را انتخاب کرده است.
ایا به فرزند 16 ساله نفقه تعلق میگیرد؟
ایا پرداخت نفقه از سال 97 است یا از زمانی که رفته با مادرش زندگی کند؟
ایا به مقدار نفقه میتوان اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در نفقه فرزند شرط سکونت با پدر وجود ندارد. از همان زمانیکه تعیین شده می بایست نفقه پرداخت شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله نفقه بهش تعلق میگیرد چنانچه به حکم اعتراض دارید تاقبل ازقطعیت رای میتوانید اعتراض کنید