مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به غیر

با سلام: مستاجر اول که مدت قراداد اجاره اش به اتمام رسیده، و تغییر شغل داده و بعد ازسه سال مغازه را با همان شغل به مستاجر دوم اجاره میدهد. با توجه به دادخواست مالک، مستاجر دوم مجبور به تخلیه میشو. بعد از اجرا مستاجر اول علیه مالک به جهت سرقفلی که پرداخته اقامه دعوا میکند (درمحدوده ق 56) آیا با انتقال عملی عین مستاجره به مستاجر دوم رابطه استیجاری مالک و مستاجر اول قطع میشود؟و آیا اقامه دعوا علیه مالک توسط مستاجر اول از مصادیق ایرادشکلی "عدم توجه دعوا به خوانده"محسوب میشود؟ متشکرم.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

رابطه استیجاری طرفین قاعدتا تا پایان مدت قرارداد اجاره پا برجاست. اگر به خاطر سرقفلی دوره اجاره قرارداد بین مالک و مستأجر دادخواست ارایه کرده است قاعدتا از منظر مورد اشاره ایراد شکلی ندارد. البته در چنین مواردی هم باید متن قراردادها مطالعه شود هم متن دادخواست تا بتوان نظر داد. بهتر است حضوری به یک وکیل مراجعه کنید.