مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین توسط پلیس که سند بنام خودم نیست

با عرض سلام. من مسافرکشی میکنم با ماشین. میخاستم دستو صورتمو آب بزنم ماشینو نگهداشتم بغل جاده 110 اومد و گفت مشکوکم بهت باید بگردم ماشینو گفتم حکم نشون بده مشت زد. ماشینو گشت و مقدار خیلی کمی شیشه رو صندلی شاگرد دید ینی جاساز نبود از جیب مسافر افتاده بوده. ماشین برد پارکینگ منم ولم کرد.
آیا حق گشتن داشته؟ آیا حق توقیف ماشین داشته؟ آیا حق داشته بزنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

حق بازرسی و توقیف را داشته باید به دادسرا بروید و از خودتان در قبال اتهام دفاع کنید