مشاوره حقوقی رایگان - دیه‌ی شکستگی بینی

سلام خسته نباشید.شخصی در ماه مُحرم که ماه حرام است با مُشت به بینی بنده ضربه وارد کرده و بینی من از دو جا شکسته.پزشکی قانونی نوشته که شکستگی داره و قرار تجدید معاینه نوشتن. طی این قرار معاینه‌ی دوم که 25 روز طول کشید باد بینی بنده خوابید و به ظاهر سالم به نظر آمد. جواب معاینه‌ی دوم اینگونه شد که شکستگی بینی ترمیم یافت است و روبه بهبود می‌رود. یک کبودی هم در بازوی سمت راستم دارم اونم از سمت پزشکی قانونی تایید شده. سوال بنده اینه که دیه‌ی نهایی من حدودا چقدر میشه؟ لازم به ذکر است که در جواب سی تی اسکن نوشته شده که نارسایی تنفسی پیدا کردم از سمت راست بینی ولی توی کاغذ پزشکی قانونی نوشته نشده حتی شکستگی از دو ناحیه ننوشتن فقط نوشتن شکستگی. این موارد که گفتم توی مقدار دیه نقش داره؟

پاسخ ها :

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
حداقل دیه شکستگی بینی حسب رای وحدت رویه 10 درصد است و اگه باعث زوال منافع و از بین رفتن حس بویایی بشود دیه آن افزایش میابد ولی ماه حرام تاثیری ندارد

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در مقدار دیه نقش دارد. می توانید اعتراض هم بکنید.