مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به صدا و سیمای استان البرز

بنده کارمند اداری پیمانی صدا و سیمای تهران با 26 سال سابقه تامین اجتماعی هستم.

ساکن اندیشه شهریار هستم و به دلیل مسافت واقعا خسته شدم

میخواستم در صورت امکان برای ادامه چند سال مانده از خدمتم در البرز خدمت کنم .امکانش هست یا خیر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از سازمان مربوطه پیگیری نمایید و اگر مخالفت شد به دیوان عدالت اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را از ارکان مربوطه پیگیری کنید ‌.در صورت موافقت ارگانهای مبدأ و مقصد امکانپذیر است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه رویه تغییر مکان شغلی سازمانی به این صورت است که مبدا و مقصد که طرف قصد انتقال به آنجا را دارد باید موافقت کنند یعنی مقصد باید اعلام نیاز خود را صادر کند و از طرفی مرکز آن سازمان نیز مخالفتی در این رابطه داشته باشد و مساعد های لازم را به عمل بیاورد اگر این ها آماده باشند کارهای انتقالی صورت می‌گیرد و مانعی از این بابت وجود ندارد البته بهتر است گفته شود که رویه سازمان ها و ادارات در مورد انتقال پرسنل یکسان نیست و رویه های متفاوتی را پیش میگیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ، بله میسور است . برای این کار لازم است که شرح وضعیت خود را به طور دقیق و شفاف و قابل فهم در قالب درخواست ، به منابع انسانی یا واحد کارگزینی واحد شهریار ارائه دهید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست خودرا به مدیر مربوطه ارایه دهید تا بررسی شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مطابق بخشنامه ها و آیین نامه های سازمان عمل می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را از ارکان مربوطه پیگیری کنید ‌.در صورت موافقت ارگانهای مبدأ و مقصد امکانپذیر است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید
در صورت عدم کارسازی از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

طبق ماده 9 دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی دستگاه‌های اجرایی در انتقال و جابجایی کارمندان رسمی و پیمانی، چنانچه شهرستان محل خدمت آنان تغییر یابد، موافقت مستخدم الزامی است. در صورت عدم تغییر شهرستان محل خدمت کارمند در اثر انتقال، اخذ موافقت مستخدم لازم نیست

طبق تبصره 4 ماده 45 قانون خدمات کشوری- تعیین محل خدمت و شغل مورد تصدی کارمندان پیمانی در پیمان نامه مشخص می‌گردد و در مورد کارمندان رسمی به عهده دستگاه اجرائی ذی ربط می‌باشد .