مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص استخدام‌های دروغین گوینده و دوبلور

شرکت‌هایی که استخدام دوبلور و گوینده می‌کنند با پشتوانه‌ی صدا و سیمای استان‌ها و فقط با همکاری استودیوهای شخصی جیب مردم را خالی می‌کنند و هیچ استخدامی هم ندارند را چرا هیچ رسیدگی نمی‌کنند و آیا قانونی در این زمینه نیست. در اصفهان علنی عده‌ای گوینده‌ها و کارمندان وابسته به صداسیما دارند جیب مردم را خالی می‌کنند و گوینده‌ی با سابقه و غیرگوینده را از دم می‌گن که نیاز به آموزش دارید و بعد به استودیو می‌فرستند برای تست صدا و هزینه‌ای می‌گیرند و در نهایت هیچ و فقط الزام به آموزش و پرداخت هزینه‌های بعدی .. شرکتی که تشخیص گوینده را نمی‌ده به نظرتون کارش خالی کردن جیب ملت نیست؟ این ظلم‌ها را دولت در استان‌ها چرا پیگیری نمی‌کنه؟ آیا همین موارد نیستند که باعث دلسردی مردم شدند. چرا بی‌قانونی و‌پارتی بازی ها را توجه ندارند ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگرشرکت ها قانونی ثبت شده اند و در قرارداد های با افراد تعهدی به استخدام نمی دهند ، شخص داوطلب آموزش می بایست تحقیق نماید و انتخاب درست انجام دهد .
با فرمایش شما در ظاهر امر تخلفی صورت نگرفته ، لیکن اگر تخلفی انجام می دهند و مدارک کافی داشته باشید می توانید شکایت نمایید .