مشاوره حقوقی رایگان - نامه رضایت شغلی

سلام وقت بخیر. بنده در شرکتی خصوصی(شرکت A) مشغول به کار هستم. سابقه کاری بنده 1سال و4 ماه می باشد که در دوران کاری هیچگونه مشکلی نداشتم و سرپرست و مدیرم از عملکرد بنده راضی هستند. چند وقت پیش جهت جلوگیری از ترک کار پرسنل و شروع به کار در شرکت رقیب(شرکتB)، این شرکت برای شرکت رقیب نامه زدند که پرسنل ما رو بدون نامه رضایت شغلی استخدام نکنید. بنده قصد دارم در شرکتB مشغول به کار شوم. آیا شرکتی که الان در اون مشغول به کار هستم میتونن بدون دلیل نامه رضایت شغلی به بنده ندهند؟ با توجه به اینکه مدیر و سرپرستم از عملکرد بنده راضی هستند. لازم به ذکر است که نامه رضایت شغلی را واحد منابع انسانی باید به بنده بدهند. در صورتی که بی دلیل به بنده نامه ندن من میتونم قانونی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر صرف دادن رضایت اجباری نیست. تشخیص مدیر ارشد شرکت ملاک عمل است .