مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن پدر

سلام 16 سالمه و پدرم همیشه منو کتک میزنه در حد سیلی و لگد زدن
ولی این سری خیلی بد زده در حدی که لبم پاره شده و با این که یه روز گذشته اما هنوز صورتم و گردنم کبود و خون مردن
می تونم ازش شکایت کنم ؟
اگه شکایت کنم چی میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما شکایت کنید هم به کلانتری برید تا معرفی کنند پزشکی قانونی و هم زنگ بزنید به 123

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ممی توانید و لیکن اوضاع ملتهب تر خواهد شد.
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما می توانید شکایت کنید . لازم است که به کلانتری محل مراجعه کنید و نامه ارجاع به پزشکی قانونی را دریافت کنید . سپس در پزشکی قانونی ، توسط پزشک مورد معاینه قرار می گیرید. و در نهایت به استناد نامه پزشکی قانونی، قادر خواهید بود که شکوائیه با عنوان مجرمانه ضرب و شتم را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از طریق اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را عمیق تر پیگیری کنید 123

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

شکایت کنید و تشریف ببرید پزشکی قانونی و طول درمان بگیرید.
از طریق بهزیستی هم گزارش بدید.
شکایتتون رو تا آخر ادامه بدید.
از وکیل هم مشورت بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم به اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و هم از ایشان شکایت به عنوان ضرب وجرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله دیه تعیین میگردد.ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به پزشک قانونی مراجعه کرده و میتوانید شکایت و دیه اخذ نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله اگر جرم ایشان اثبات بشود دیه و جریمه نقدی دارد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بهتره ابتدا از اورژانس اجتماعی 123 کمک بگیرید

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
تحت عنوان ضرب وجرح عمدی قابل شکایت میباشد

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
میتونید شکایت کیفری کنید بابت ضرب و جرح و بسته به میزان جراحات دیه تعیین می گردد و اگر شدت جراحات هم زیاد باشد ممکن است مجازات دیگری هم تعیین گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

به کلانتری محل مراجعه کنید و نامه ارجاع به پزشکی قانونی را دریافت کنید .

سپس در پزشکی قانونی ، توسط پزشک مورد معاینه قرار می گیرید.

به استناد نامه پزشکی قانونی، شکوائیه ای با عنوان ایراد ضرب و شتم را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
در چنین مواقعی حتما با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید
سپس به کلانتری رفته و برگه معرفی نامه به پزشکی قانونی بگیرید و حتما مورد معاینه قرار گرفته و سپس شکوائیه ضرب و جرح عمدی تنظیم نمایید
در خصوص حکم رشد هم اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید ایشان حتما باید با روانشناس مشاوره نماید
می توانید شکایت نمایید بدوا به کلانتری مراجعه تا به پزشکی قانونی معرفی شوید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شکایت نمایید تا به پزشکی قانونی ارجاع شوید و دیه تعیین گردد