مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

سلام . در صورتی که قسمت ماده شرایط قرارداد یا قولنامه یا اجاره نامه یکی از بند ها وجه التزام تعریف و مشخص کنیم و اجرا ی آن را به تخلف از هریک از شروط قرارداد که مثلا حدود 10 شرط وبند است موکول کنیم آیا کافی و قابل اجرا است یا بایستی بصورت یکی یکی در انتهای هر بند از شروط آثار عدم رعایت همان بند که شامل پرداخت وجه التزام نیز است را هم ذکر کنیم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرچند می بایست قراردادمطالعه شود ، لیکن با اوصاف بیان شده کافی است .