مشاوره حقوقی رایگان - برگشت ثبت نام باشگاه

سلام
من مربی ورزش هستم و کلاس خصوصی برگزار میکنم ، سه هفته ی پیش خانمی سر کلاس من ثبت نام کرد و با اینکه در پیج اینستاگرام ذکر شده که مبلغ ثبت نام عودت داده نمیشه ادعا داره که براش سخته و نمیخواد بیاد سر کلاس و میگه پول رو پس میخواد بگیره
با توجه به اینکه قرارداد کاغذی وجود نداره ایا امکان داره مطالبه کنه مبلغ رو

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید طبق قرارداد و روال عرفی عمل شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شما بر خلاف قانون گفتید پس داده نمیشه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بله مبلغ را به وی عودت دهید، بلاجهت دارا شده اید و امکان استرداد وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
بنظر خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که خانمی که ثبت نام کرده است از شرایط باشگاه اطلاع داشته است و به نوعی در پیج اینستاگرام شما ، اطلاع رسانی شده است ، بنابراین یک توافق ضمنی در این خصوص اتفاق افتاده است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله به میزان استفاده از کلاس مستحق دریافت هزینه هستید

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

جدا از بحث حقوقی از لحاظ اخلاقی بهتر این است وقتی که خدماتی ارائه نشده مبلغ رو عودت دهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله و اخلاق هم ایجاب می کند که در حق چنین شخصی اجحاف نکنید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

این موضوع براساس ضوابط پروانه شما میباشد.ولی بنظرم اگه کوچیکترین اقدامی براش انجام دادید مسترد نکنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان مطالبه وجه وجود دارد بهتر است عودت دهید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... امکان طرح دعوی مطالبه وجه پرداختی وجود دارد... انصاف اقتضا دارد که وجه دریافتی مسترد شود

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
اگر هیچگونه خدماتی ارائه نشده می توانید درصدی را بعنوان خسارت درنظر بگیرید و الباقی را برگردانید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بله عرف ملاک است و عمل شما خلاف عرف