مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

باسلام
زوج هستم بنده با همسرم سر موضوعاتی اختلاف داشتیم خانوادگی که بحث بالا گرفت صاحبخانه بنده و همسرشون چون طبقه بالا سکونت داشتن از ماجرای اختلافات و سروصدا اومدن توی حیاط و همسرم با تلفن صاحبخانه با برادرش تماس گرفتن که برادر خانومم با مادر خانومم امدن توی حیاط منزل بنده که مستاجر هستم و در حیاط درگیر شدیم که مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و همسرم را نیز همراه خودشان بردند این اتفاق ساعت ده شب رخ داد و بنده شکایت کردم نامه پزشکی قانونی هم دارم و صاحبخانه و یکی از همسایه ها نیز در کلانتری شهادت دادند سوالم اینه که
1ایا این عمل ورود به عنف حساب میشه? چون بدون اجازه بنده و باتماس همسرم اومدن خونه ام
2 با اینکه بدون اجازه من همسرم را با خودشان بردن ایا جرم حساب میشه ?

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر ورود به عنف نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر معمولا رویه اینطور است که اقدامات مذکور بغیر از ضرب و شتم شما فاقد خصیصه مجرمنه است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ضرب وجرح می توانید ازش شکایت کنید