مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای و اثر انگشت

با سلام و احترام
یک پرونده جعل امضای و اثر انگشت وجود دارد .
اما اصل سند جرم توسط کارفرما معدوم شده است . چون خیلی واضح مشخص است . یک فرمی که در یک سیستم دولتی بارگذاری شده است در واقع جعل می‌باشد . اصل سند جرم هم توسط کارفرما معدوم شد . آیا می‌توان از طریق فرمی که در سیستم بارگذاری شده است از طریق اثر انگشت موجود در این فرم متهم رو مشخص کرد یا نه . دوم اینکه آیا از طریق پالایش سیستم و سرور آن نهاد دولتی مشخصات بارگذاری کننده فرم را مشخص کرد یا نه . در گزارش کارشناسی دادگستری اعلام شد که دست متعلق به من نبود است . امضای و اثر انگشت من نبود . بنظر شما از چه راهی امکان دارد این متهم رو مشخص کنم . یک نکته مهم اینکه من بنده دقیقا میدانم چه کسی این جرم را انجام داده است . چون کسی که اسناد جعلی مرا در سیستم بارگذاری کرده است همان بوده است این فرم جعلی را بارگذاری کرد . اما مهم نظر بازپرس پرونده است . لطفاً اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید . و اینکه میتوان از بازپرس درخواست ارجاع پرونده به پلیس فتا را بدهم . تا آی پی فرستنده رو مشخص کند؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانید تقاضا دهید، لیکن تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است .