مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف رانندگی

با سلام. آیا در تقاطع یک خیابان فرعی و کوچه‌ای از همان خیابان که عرضی 5 سانتیمتر بیشتر از خود خیابان دارد، در صورت عدم وجود تابلوی رعایت حق تقدم، تنها معیار سنجش اصلی و فرعی بودن صرفا عرض خیابان است یا موارد دیگری همچون سرعت وسایل نقیله دخیل، خطکشی و عنوان کوچه یا خیابان نیز لحظ می‌شود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی محل توسط کارشناس تصادفات دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا طبق کروکی مقصر کیست را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابلیت اعتراض دارد و اینطور نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ سایر عوامل نیز دخیل هستند . بنابراین در فرعی بودن خیابان یا اصلی بودن خیابان به عوامل متعددی توجه می شود . مانند این که خیابان اصلی عریض تر از خیابان فرعی است یا اینکه تابلوی راهنمایی رانندگی در آن جا نصب شده باشد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال شما در صلاحیت کارشناس راهور می باشد نظریه ی وی قابل اعتراض می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناس تصادفات در این خصوص نظر دهد

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

سوال شما در تخصص کارشناس هستش.
از پلیس راهنمایی و رانندگی که در سطح شهر هستش بپرسید راهنماییتون می‌کنه.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اظهار نظر در این موضوع در صلاحیت پلیس راهور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تمام موارد تاثیر دارد و نه فقط عرض کوچه

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

این موضوع با وکالت مرتبط نیست از مامورین پلیس سوال بپرسید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی به عهده کارشناس راهور است