مشاوره حقوقی رایگان - زمینی در طرح نقشه کمربندی

زمینی خریداری کردم نزدیک به 2سال پیش .الان خواستم بسازم رفتم شهرداری استعلام بگیرم .گفتن که دقیقا تو طرح کمربندی قرار داره .این طرح نزدیک به 18سال که اومده .آیا من میتوانم به نرخ روز ضرر و زیان خودرا از فروشنده بگیرم .
در ضمن سند ندارد زمین ارثی و تمام خواهران و برادران امضا و به بنده سند مبایعه نامه از طرف بنگاه املاک داده است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله طبق رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور به نرخ روز و طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری بدهید.