مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

سلام. از شخصی دوسال پیش زمینی خریدیم که بعد از مدتی فسخ شد و تمام چک های من را برگرداند به جز دوتا چک و مبلغ هفت میلیون تومان. که رسید نوشتیم که باید این دوتا چک به تاریخ فلان با 7 میلیون تومان برگردانده شود به بنده. الان دوسال میگذرد و هنوز چک ها و پول مرا نیاورده. اظهارنامه پر کردم و پیگیر شکایت هستم. اگر در سامانه ثنا آدرس و شماره الکی داده باشد و اظهارنامه بنده به دستش نرسد چون یک هفته بهش مهلت دادیم ، بنده باید چکار کنم؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با تقدیم دادخواست استرداد لاشه چک و مطالبه وجه اقدام کنید

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

در ادامه دادخواست استرداد چک و ووجه بدهید ..و نگران آدرس حتی اگر کذب باشد نباشید