مشاوره حقوقی رایگان - عدم بکارگیری در پست سازمانی

با سلام
بنده نیروی استخدامی پیمانی فوریت های پزشکی هستم که هنگام شرکت در ازمون استخدامی برای یک پایگاه (یک منطقه خاص) ازمون دادم و قبول شدم.
سوال بنده اینه که ایا از نظر قانونی رئیس فوریت های پزشکی میتواند من را در پستی بجز پست سازمانی که ازمون داده م بکارگیری کند؟
خواسته من این است که در محل پست سازمانی خودم که ازمون دادم مشغول به کار باشم
(رئیس فوریت های پزشکی ، پست محل خدمت را جایی انتخاب کرده اند که بنده تمایلی ندارم در ان محل خدمت کنم)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.