مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر رابطه جنسی قبل عقد بر مهریه

باسلام.
بنده با شوهرم دوران دوستی رابطه داشتم و الان که در پروسه جدایی هستیم و ایشون قراره مهریه من رو پرداخت کنه، رابطه داشتن با من رو انکار میکنه و میگه رابطه ی ما از زمان عقد بوده و میخواد ازم شکایت کنه تا پزشکی قانونی معاینه انجام بده و مشخص بشه زوال بکارت زمان قبل عقد بوده. چنین شکایتی تاثیری بر مهریه داره؟ من در مقابل چه کاری میتونم انجام بدم؟
خواهش میکنم به سوالم جواب بدید.ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پزشکی قانونی زمان ازاله بکارت را در مدت کوتاهی میتواند تشخیص دهد اگر مدتی تقریبا 3 ماه بیشتر باشد دیگر زمان ازاله ،قابل تشخیص نیست.
مهریه شما به هر حال باید پرداخت شود.

یک وکیل

نگران نباشید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله یقینا چنانچه شما در قبل از ازدواج با نامبرده رابطه جنسی با کس دیگری داشته اید نه تنها در مهریه بلکه در عقد ازدواج هم تاثیر دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بعداز ازدواج و روابط فی مابین زوج وزوجه تشخیص وجودروابط قبل ازازدواج سخت ودشواراست