مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ندادن کالا خریداری شده

با سلام
پدر من قبل از عید6 عدد فرش از یکی از فرش فروشی های بازار روز خریده است . پول فرش ها را تمام و کمال با کارت خوان پرداخت کرده .هم گرون فروخته هم نصف فرش ها را آورده است ولی بقیه اش را نیاورده حالا نه پول را پس می دهد و نه فرش را می دهد و تلفن هم جواب نمی دهد .
پدرم هم فاکتور و رسید نگرفته است .چون سواد ندارد و اون لحظه به فکرش نرسیده .
آدرس مغازه و شماره اش را هم داریم ولی فاکتور و رسید نداریم .
راهی هست تا بتوانم به پولم برسم ؟
لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پدرتان ابتدا برای فروشنده اظهارنامه رسمی ارسال نمایید و شرح ماوقع را بیان و از فروشنده بخواهد یا مابقی فرش ها تحویل دهد یا ماوالتفاوت مبلغ را مسترد نماید .
بهتر است با اختیار گرفتن وکیل دادگستری در محل خود اقدام قانونی و دادخواست مقتضی علیه فروشنده تقدیم دادگاه نماید . تمام اقدامات می بایست از سوی پدرتان یا وکیل ایشان انجام شود .