مشاوره حقوقی رایگان - درباره توقیف خودرو مهریه

من یک خودرو تی با دارم که بخاطر طلاق و مهریه خاستن همسرم توقیف شده و خودم کارمند یاابدترچی بانک بصورت قراردادی هستم ماهی 2ونیم حقوقم هست و باتوجه به شرایطم قاضی دوتا سکه پیش قسط و هر 6ماه یک سکه حکم داده و من هم قبول کردم و نه حساب بانکی دارم نه مال و ملالو ملک املاکی فقط همین اینارو دارم باتوجه به حکم قاضی و قبول کردن من به پرداخت سکه ایا ماشینم پس داده میشود یا فروخته میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا ماشین فروخته میشود و به جای بخشی از مهریه به زوجه پرداخت میشود