مشاوره حقوقی رایگان - باغ و ملک وراثتی

سلام والدین بنده فوت شدند و باغی به بنده و سایر وراث ارث رسیده که دوسوم آن مال بنده است و یک سوم مال همه وراث, آبیاری آن از قدیم با موتور پمپ از رودخانه است ( البته مجوز پمپاژ آب نداریم ) برادرانم ملک زیادی بالا دست باغ فوق خریده اند و با توجه به شراکت در پمپ و عدم دسترسی از طریق باغ های دیگر می خواهند زمینهای دیم خود را از راه باغ ارثی به باغ تبدیل کنند لذا با توجه به اینکه حق آبه سهم مرحوم پدرم از رودخانه24ساعت در هفته بوده و برداشت اضافی آب باعث آبیاری نشدن باغ بنده خواهد شد . آیا بنده میتوانم مانع شوم یا خیر؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حق آبه متعلق به شخصی باشد می تواند نسبت به حق خود تصمیم گیری نماید و رضایت صاحب حق ملاک عمل است .