مشاوره حقوقی رایگان - اصابت گلوله به کف دست

با سلام خدمت شما
بنده در حین نگهبانی به دلیل سهل انگاری (حکم دادسرا صادر شده است سهل انگاری بوده) یک گلوله شلیک شده به کف دستم و کف دستم به شدت پاره شد و بدلیل ساییدگی تیر به کنار انگشت سبابم مفصل آن دچار مشکل شد و پیوند مفصل از پا به انگشت سبابم انجام گرفت. از شما تقاضا دارم بنده رو در دریافت حق و حقوق بیمه و دیه م راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدرضا  طلیعه تبریزی

جناب آقای محمدرضا طلیعه تبریزی:

با سلام/درخصوص موضوع مطروحه اگر سرباز وظیفه باشید موضوع مشمول خودزنی می گردد و در غیر اینصورت اگر استخدام وقراردادی باشید فعل ارتکابی در حکم محض است و مشمول پرداخت دیهمی گردد/با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما بر علیه یگان خدمتی در دادسرا طرح شکایت بفرمایید.یاالله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سهل انگاری دیه ندارد اما می توانید به رای دادگاه اعتراض کند