مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن وثیقه

با سلام. خسته نباشید. یکی از دوستانم 72 میلیون چک برگشتی دارد و بازداشت است. ایشان در خواست تقسیط بدهی را داده اند ولی دادگاه هنوز تشکیل نشده است.میخواستم ببینم اگر بنده وثیقه بگذارم و ایشان ازاد شوند اگر در پرداخت قسط کوتاهی کنند سند بنده ضبط میشود یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تعهد پرداخت بدهید باید اقساط را پرداخت کنید اگر صرفا ضمانت حضور ایشان را بکنید درصورت عدم معرفی سند ضبط میشود