مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پلاک

بااحترام بنده یازده سال پیش ماشین پرایدی از یکی از اشنایان خریداری و با توجه به آشنایی و اعتماد فک پلاک انجام ندادم و هر سال بیمه ماشین را با نام خودم انجام دادم لذا جهت باقیماندن تخفیفات (70/) مدت مذکور برای بنده
امکان انتقال پلاک وجود دارد. ضمنا در حال حاضر مالک فاقد ماشین است.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مع الاسف سوال شما مشخصا معلوم نیست و خواسته شما ذکر نشده است . فلذا شایسته است که سوال خویش را به طور شفاف بیان دارید تا پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پلاک خیر
بیمه نیز متعلق به صاحب
پلاک است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال مبهم است برای صاحب پلاک می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید یر اساس بیمه نامه ماشین تخفیفات را با بیمه مبدا انتقال دهید

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

اول اظهارنامه به ایشون بدید بعد از طریق دادخواست ایشون رو الزام به فک پلاک کنید.
بابت تخفیفات هم نگران نباشید.
به محض فک پلاک تخفیفات بیمه روی پلاک شما و برای شما باقی خواهد ماند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تخفیفات بر روی پلاک باقی میماند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با فک پلاک تخفیفات بیمه روی پلاک شما و برای شما باقی خواهد ماند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان انتقال تخفیف بیمه به نام شما وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تعویض پلاک و گرفتن پلاک جدید امکان دارد
ولی انتقال پلاک به شما امکان ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم سایت در جریان هستید که تعویض پلاک در کشور ما به دو روش انجام می‌شود یکی اینکه هر دو طرف معامله یعنی خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه را انجام می‌دهند و کار دیگر اینکه که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد که به وکالت تعویض پلاک معروف است و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد سوال شما را باید در مشاوره حضوری یا تلفنی پاسخگو باشیم

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

امکان انتقال پلاک وجود ندارد ....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

انتقال پلاک بنام شما بله، اما انتقال سابقه بیمه برای پلاک جدید شما خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بیمه متعلق به صاحب پلاک است و به شما منتقل نمی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تخفیفات به پلاک منتقل میگردد البته زمان مععین دارد واگر استفاده نشود از بین میرود

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بله از اداره راهنمایی رانندگی تقاضای فک پلاک نمایید